Edko Nails System Hungary          
1095 Budapest, Ipar u. 7. (Nem értékesítési pont)
Tel: +36307219795 +36307479016 
E-mail: edkonails@edkonails.hu

Edko Nails System Hungary          
1095 Budapest, Ipar u. 7. (Nem értékesítési pont)
Tel: +36307219795 +36307479016 
E-mail: edkonails@edkonails.hu

Rólunk és az EDKO márkáról pár érdekesség

2019.02.16-tól Magyarországon is kaphatóak az Edko Nail Systems termékei. A termékek magyarországi értékesítésével kapcsolatos feladatokat a Do-Moon kft társtulajdonosa Samuné Falusi Bernadett látja el.

Az Edko Nails Systems egy saját tesztelésű és gyártású termékcsalád, amit két a világon elismert műkörömépítő szakember hozott létre. Az elmúlt 20 évben Koppányi Emese és Frederic Edange több mint 20 országba utazott el, hogy versenyezzenek, tanítsanak és tapasztalatot és tudást szerezzenek. Az Edko márka precizitást és technikát hirdet, és egyedülállóbb minőséget biztosít a körmös szakembereknek.

A precizitásukat bizonyítja, hogy a páros több mint 60 nemzetközi díjat nyert meg, és jelenleg a legjobb 10 műkörömépítő szakember közé sorolják őket. A nevükhöz köthető a világ legkisebb és legerősebb szőrű porcelán ecsete. Az ő művészi képességeik és a figyelmük azonnal észrevehető mind profi és kezdő szakemberek számára.

Emese és Frederic három éve házasok és jelenleg Los Angelesben élnek. Ugyan mindketten heves versenyszelleműek, mindketten azt mondják, hogy a legnagyobb örömük a tanítás, olyan országokban is, ahol nyelvi korlátok vannak és még a legfárasztóbb tanfolyamokon is életre szóló barátságokat kötnek.

Frederic Edange

Ugyan kevesebbet versenyez most, mint korábban, Fred megtartja a pozícióját mint legendás köröm specialista. Az elismerései és díjai most másodsorba kerülnek, mivel épp a termékek egy olyan skáláját fejleszti ki, ami megengedi a szakembereknek, hogy a tudásukból az alapanyagokkal a legjobb eredményt érjék el. Minden termék átmegy Fred alapos minőségellenőrzésén, hiszen nem is találnánk erre jobb szakembert, mint akit állandóan hívnak, hogy zsűritagként a neves világversenyeken részt vegyen. A termékek csomagolásának megjelenése szintén az ő nevéhez köthető.

 

Emese Koppanyi

Koppányi Emese, aki mostanában szerezte meg Nail Pro Cup címét, a szakemberek álmát éli. Az elkövetkezendő években ugyan tervezi megtartani elszánt versenyszellemét, most figyelmét mégis másra irányítja, és tapasztalatát és szaktudását saját termékeiknek fejlesztésére, tesztelésére fordítja. 

Az EDKO termékcsalád megalkotását komoly szakmai sikerek előzték meg, de a képhez nem is kell többet hozzáfűzni...