Edko Nails System Hungary          
1095 Budapest, Ipar u. 7. (Nem értékesítési pont)
Tel: +36307219795 +36307479016 
E-mail: edkonails@edkonails.hu

Edko Nails System Hungary          
1095 Budapest, Ipar u. 7. (Nem értékesítési pont)
Tel: +36307219795 +36307479016 
E-mail: edkonails@edkonails.hu

Hírek

VTCT oktatás
2020.08.05 11:50
VTCT oktatás
Figyelem!!!
Műkörömépítő alapképzés indul Magyarországon ÚJ nemzetközi oktatási rendszerrel!
Ha szeretnél megtanulni professzionálisan műkörmöt építeni és számít neked a minőség és az idő, vagy csak tökéletesítenéd a tudásodat akár magasabb szinten, segítek Neked!
A technikai, gyakorlati és elméleti oktatás angol rendszer alapján zajlik, ami a nemzetközi oktatás rendszerébe tartozik. Magas szintű technikai képzést tartalmaz, ami biztosítja a Tanulók számára, hogy szalonjaikban gyorsan, precízen olyan körmöket építsenek, ami akár egy versenyen is megállja a helyét!
Oktató:
Bernadett Falusi
EDKO Nails Hungary
A képzést és a végén a vizsgát is angol oktatási szabályoknak megfelelően tartom, ezért a DIPLOMA a világ több, mint 100 országában elfogadott.
Tanfolyam idejére Modellt NEM kell hozni!
A tanfolyamon biztosítom a gyakorlati órán szükséges anyagokat minden Tanuló számára!
Maria Sirokai hozta Angliából ezt a nagyszerű oktatást. Nagyon jól ismeri a rendszert, hiszen ebben oktat 5 éve Londonban. Együtt több éves oktatói múlttal és nem utolsó sorban számos nemzetközi verseny győzelemmel rendelkezünk, ezért a tananyagot a legmagasabb szinten tudjuk átadni. Nincs olyan, hogy lehetetlen, mindenre van megoldás! ☺️
A képzést távoktatásban tartom, tehát a tananyagot személyesen, kis csoportos oktatás keretein belül adom át, a vizsgára felkészülés ONLINE működik. Így végig tudom követni a fejlődésedet és segítséget tudok adni, bármikor szükséged van rá.
Alapképzés- NVQ level 2: 12 hét
????A tanfolyam szeptember 6.-án vasárnap indul.
Legyél részese a VTCT oktatásnak Magyarországon, ahol az alapoktól megtanítjuk a manikűrözés, géllakkozás, mini pedikűrözés és műkörömépítés tökéletes technikáit. Garantáljuk,hogy ezzel a magas szintű tudással kezdő kézápoló és műkörömépítőként felveszed a versenyt a már korábban végzett szakemberekkel.
Érdeklődni nálam privátban, vagy a samunedetti@gmail.com e-mail címen tudtok